Hoe werkt het?

Hoezo no nonsense?

Wij houden niet van gedoe! Een mooie prijs beloven die uiteindelijk verdriedubbeld wordt door allerlei bijkomende kosten, ook wij worden daar boos van. Bij ons zijn de prijzen inclusief BTW, inclusief verzendkosten, inclusief gedoeloosheid en inclusief awesomeness. Wel zo duidelijk.

Zo goedkoop en geen adder onder het gras, hoe doen ze dat?

Bandshirt.nl is een initiatief van webbouwers Goed idee media en webdesigner Dezzign. Wij werken veel met en voor bands en hebben al vele t-shirts laten drukken. Wij zijn in contact gekomen met textieldrukkerij D-T Print die het ook anders wil doen. Zo bieden wij nu de beste pakketten voor jouw doosje shirts, zonder gedoe. Maak jij maar lekker de muziek, dan maken wij de shirts!

Op Bandshirt.nl zijn de meest populaire drukproducten in een aantal vaste combinaties te koop, maar compleet naar eigen inzicht samenstelling in te richten. We hebben het bestelproces geheel geautomatiseerd, waardoor we de kosten kunnen drukken. Je order komt direct aan bij onzer drukafdeling die zo snel mogelijk je ontwerp controleert en een orderbevestiging stuurt. Na ongeveer 2 weken krijg je een mooi pakket binnen en kan je de show stelen met jouw eigen bedrukte shirts!

Voor wie?

Onze naam en producten richten zich vooral op bands, maar ook als je shirts of truien nodig hebt voor je bedrijf, uitje, sportgelegenheid of privecollectie ben je van harte welkom!

Mocht je een ander merk dan Gildan willen als bv Fruit of the Loom, B&C, Stedman, Anvil of andere soorten artikelen zoals bv caps, topjes, tassen of sportkleding. Dan is dat ook mogelijk! Mail ons je vraag dan maken we een aanbieding voor je met dat merk of een ander soort kledingartikel.